Tällä kertaa olimme koko perhe retkellä; kävimme metsässä kävelemässä. Siellä oli hauskan näköistä kun oli lunta, viimevuotisia puolukoita, vettä kamalasti ojissa, ja vihreää pilkotti joka puolella! Näytti ihan oikeasti siltä että luonto herää eloon talven jälkeen :)

                         73967.jpg

Pari muuta kuvaa retkestämme löydät täältä.

Retken jälkeen grillailimme kotona, pojat leikkivät vielä kavereiden kanssa ulkona, ja minä innostuin siivoamaan vappuaattona :) En tiedä mikä sai minut yhtäkkiä imuroimaan, moppaamaan ja pesinpä parit ikkunatkin vielä päälle... Mieskin oli vähän ihmeissään moisesta, mutta mikäpä siinä, hän itse puuhaili sen ajan oman radio-ohjattavan autonsa akun kanssa; teki kai itse sellaisen, en ole varma kun en kauheasti noista ymmärrä :)

Kävin jokin aika sitten keskustelufoorumissa lueskelemassa ja yllätyin kuinka paljon keskustelua minun käyttämäni CAPS LOCK  oli saanut keskustelua aikaan! Mainitsin kyllä aloittaessani blogia että toivottavasti isot kirjaimeni eivät ketään kauheasti ärsytä, mutten oikeasti uskonut asian ketään häiritsevän... Perustelen isot kirjaimeni sillä, että MINUSTA niitä on helpompi lukea, ja kun olen kirjoittanut tähän mennessä aika vähän tekstiä, on se näyttänyt paremmalta isoilla kirjaimilla.

Tällä kertaa kokeilen nyt kirjoittaa näillä pienemmillä kirjaimilla, kun tekstiä kerran tulee...

Uusi sivupohjani on muuten Saren sivuilta, joten käyhän sielläkin katselemassa, jos vaikka olet samanlainen sivupohjabongari kuin minäkin :)