Juhannusaatto sateista huolimatta oli mukava, rauhallinen kotona vietetty perjantai. Grillailtiin, saunottiin... Pieni varjo alkoi hiipiä iltasella kun kuopus alkoi yskiä ihan mahottomasti. Hänellä oli astmatutkimukset mittauksineen juuri menossa, ties kuinka monetta kertaa elämänsä aikana, kun ei sitä diagnoosia ole saatu, eikä siten myöskään lääkitystä. Annoimme kohtauslääkettä, taas annettiin ja taas...poika kävi suihkussa, otettiin taas lääkettä, ja siinähän se yö meni.

Aamulla kun tilanne jatkui vain samanlaisena, eli hengitys vaikeaa ja yskitti, eikä lääkkeet auttaneet, päätin lähteä pojan kanssa päivystykseen.. Sitä reissua kestikin sitten tähän päivään, koska pojalla todettiin niin vaikea astmakohtaus, että oli jäätävä osastolle seurantaan. Lääkkeitä meni parin tunnin välein, sitten neljän tunnin välein...Viime yönä alkoi pikkuhiljaa helpottamaan.

1670834.jpg

Nyt se on sitten se astmadiagnoosi pojallakin, lääkitykset alko uudelleen, nyt vain säännöllisenä. Olin itse osastolla koko ajan mukana, eikä lääkäri päästänyt minua tänään töihinkään...Olisin aloittanut uudessa paikassa.. No, työn ehtii, kunhan saatiin poika kuntoon. Meni taas asiat oikeaan tärkeysjärjestykseen!!

Valmiita käsitöitä on pari esitellä...

1670833.jpg
Saksikoriste, Violariumin ohjeella, mallit netistä ja omista kätköistä ;) Kankaana pellava, erittäin tiheä ja yhden langan yli pistelty!! Vähänkö olen ylpeä itestäni ;)
1670836.jpg

Toisen puolen pistelyssä iski laiskuus... en jaksanu enää..siellä sitten "vain" tuommoset sydänapilat. Nyörin virkkasin samoista langoista millä pistelin.
Nyt ei sitten passaa minun käsityösakset olla enää muitten perheenjäsenten kätköissä, kun nepä onki merkitty ;D


Tuon alimman kuvan Kashmir-kuvion (meniköhän se oikein..) virkkasin laukun koristeeksi jo ajat sitten, mutta unohin kuvata. Malli kirjasta 201 virkkausideaa.
1670841.jpg