120644.jpg

Olipa mahtava paikka se Juku Juku Maa!! Olimme perillä puoli kahdentoista maissa, ja lähdimme kuudelta illalla läheiseen ravintolaan syömään. Eikä poikia väsyttänyt, kävivät vain vähän ylikerroksilla kaiken sen mahtavan jälkeen mitä olivat kokeneet :)

Mie uin tietenki siellä, sitten kävin kuopuksen kans majakassa, johon en uskaltanutkaan "kiikkua" ko puoleen väliin, ja laskin vielä hurjasta vesiliukumäestä!! Pojat kävi kaikki laitteet läpi, ja paikat tutkittiin mitä missäkin oli, mutta vielä jäi seuraavallekki kerralle tutkittavaa :) Niin, ja käytiinhän me vielä törmäilyveneissä, otettiin kaikki paitsi kuopus omat veneet ja sitten menoksi!! Mie vain en kauhean hyvin hallinnu sitä vänkkärää venettä ;D

Ruokapuoli siellä ei ollu mitenkään kehuttavaa, eikä ravintolan pizzojakaan voi kehua, mutta muuten palvelu ja sää ja ihana MERI olivat upeita!!!

Kalajoelle ehittiin ihan hyvin yhdeksitoista, milloin Jukujukumaa aukes, mutta... Äiti tietenki huomasi KIRPPIKSEN johon ei tarvinnu iskääkään houkutella ;D Niinpä me lasten vastusteluista huolimatta kävästiin se kirppis katsastamassa. Tämmösiä kaks (3,5e) tarttu minun mukkaan:

  120637.jpg

Patalappuja ovat, ja tosi muhkeita ja hienoja ovatki!! Pitäis vain alkaa ottamaan selvää kuinka kummassa ne onkaan tehty ;)

Ja eipähän tarvinnu alkaa ite selvitteleen yhtään mitään, ku kysyin Ihan itsefoorumilla asiasta, niin Tiitsahan se tiesi miten tuokin tehdään ;)