Enpä ole paljoa ehtiny koneen ääreen... Töitä töitä ja töitä... Olen kyllä virkannut ponchoakin melko ahkerasti ja olen jo reunojen kimpussa.. :)

Eilen kävin lasten kanssa katselemassa Leenalle valokuvauskisan palkinnon. Löysin sellaisen käyttöesineen, josta uskon olevan Leenalle hyötyä, vaikka jo omistaisikin sellaisen... Sitten jotain ihan litteää Leenalle sopivaa mukaan ja postiin ;) En kerro muuta, kertokoon Leena sitten kun saa kirjeen!

On ollut tosi lämmintä, tänään vietimme jonkin aikaa koko perhe liikennepuistossa ja kävimme sieltä sitten mieheni mummon luona kylästelemässä. Olipa kiva jutella kaikista vanhoista ajoista, virkeän ja viisaan ihmisen kanssa. Mummo on jo lähellä kahdeksaakymmentä :)

Valokuvauskilpailusta vielä... Minusta oli älyttömän kiva järjestää se, ja saatanpa joskus kyhätä kisan uudelleen pystyyn!!

 Kiitos kaikille osanottajille ja äänestäjille!!!! Lunara suri kun ei saanut yhtään ääntä, mutta ensikerralla varmaan sinunkin kuvasi saa kannatusta ;) Jos mie oisin saanu äänestää, olis ääneni menny Lunaralle, vaikka kaikki kuvat olikin mahtavia!!