Hih... meidän kodista löytyy jostain kumman syystä aina aika-ajoin sellaisia tavaroita joita "kukaan" ei omista, eikä "kukaan" tarvitse, mutta ne vaan on meillä... Sain eilen illalla ahaa-elämyksen; laitan pystyyn kirpparin, jonka nimeän LÖYTÖTAVARATOIMISTOKSI ;D

Jos löydät jotain itseäsi kiinnostavaa, otan postikulut selville ja hierotaan kaupat! Tinkiä saa aina ;)

EDIT. 7.5 Kiitti Ninalle; ekat kaupat sovittu ;D

                                              

567899.jpg

X-Box-peli, ikäsuositus 7+. Levy tosi hyvässä kunnossa! Suomenkielinen ohje mukana.

HINTA 7e

571371.jpg

X-BOX-peli Racing Evoluzione, ikäsuositus 3+. Levy naarmuinen, mutta pelittää aivan täysillä! Englanninkielinen ohjevihkonen mukana.

HINTA 5e

571375.jpg

Tietsikkapeli Island Extreme Stunts, jossa legoukkelit seikkailevat eri kulkupeleillään. Ikäsuositus 3+. Ohjevihkonen englanninkielinen, levyn kunto loistava!!

HINTA 7e

************************************************

No niin, nyt olis äitin lelu myytävänä. Ai miksi? No siksi ku haluaisin jokseenkin kehittyneemmän digikameran, kun luulen jo osaavani niksit ;D Eli haaveilen järkkäristä!

571441.jpg

Tässä kuva alkuperäisestä laatikosta, jossa kamera tuli ostettaessa. Tilasin sen aikoinaan Hobby Hallista, jolloin hinta oli kokonaiset 250e. Pixeleitä löytyy 5.1!!

LISÄTIETOA KAMERASTA TÄÄLLÄ!!!!

571451.jpg

Tässäpä kuva itse kaunokaisesta, jossa peilailee itseään WC:n peilihyllyllä! Löysin pari pienen pientä kolhua kuoresta, mutta eipä sille mainittavia kolauksia ole sattunut!!

571464.jpg

571480.jpg

Ja kunnon kaunotar peilaa aina itseään monelta kantilta, ja senhän tämä neiti osaa ;D Mahtavimpia ominaisuuksia; pystyt kuvailemaan mihin suuntaan tahansa!!

571490.jpg

 

Mukana tulis tietenki kaikki piuhat, eli laturi, tietsikkapiuha ja tv-piuha. Sitten on muistikortti, se alkuperäinen 32MB ja jälkeenpäin ostettu 256MB:n kortti.

Tietokoneohjelman tarvii kamerasta kuvia ulos tahdottaessa; cd on tietty  mukana, suomenkieliset käyttöohjeet ja vieläpä kameralaukku!!

HINTA TÄLLE KAUNOTTARELLE, JOLLA SAA MYÖS HYVIÄ KUVIA  ON VAIVAISET 150e!!  

 TÄSTÄ EN TINGI ;D

On senverran hyvä kamera, että jos en tuolla hinnalla saa myytyä, laitan lapselle lahjaksi!!

********************************************