Nimittäin toinenkin pistely on valmistunut tuossa puputaulun rinnalla vauhdikkaasti, kun ei ulkona ole voinut touhuilla kun tyyliin kerran viikossa ;)

Tämä pistely ei kuitenkaan vielä pääse blogiini näytille, koska se on salainen, elikkäs tulee Lennun ristipistovaihdossa "jollekkin".... Aiheena on syksy. Eipä siitä sitten vielä sen kummempaa, muuta kuin että kiva oli pistellä ensimmäistä ristipistovaihtoani ;D

1763330.jpg

Kävimme eilen retkelläkin lasten kanssa, kun ilma suosi. Kohteena oli Ruotsin puolen Kivijärvi, jossa on "istutettua" kalaa lammessa (ainakin pitäisi olla...). Lammen ympärillä on istumapaikkoja, kaksi laavua ja rauhaa riitti ainakin eilen. Kalastajia, eikä muitakaan ollut liikkeellä, ainoastaan yksi koiran ulkoiluttaja nähtiin.

Muitakin eläimiä näimme, ja koimme ;) Poikien käsissä hyppi kymmenet pienet sammakon poikaset, meihin törmäili sudenkorennot, pitkospuiden reunalla vilahteli sisilisko, ahveniakin näimme uiskentelevan!! Ja viimeisenä, kun kävelimme jo autolle päin, vastaamme köpötteli poro suurine suurine sarvineen!!

Hillojakin löytyi peräti kaksi kappaletta ;) Raakojakin oli vielä kypsymässä ainakin parisen kymmentä :) Ei kun sinne sitten vaan kaikki ämpäreitten kanssa... Hih! Mustikkaa oli myös, mutta vielä vähän raakoja osa, ja maistuivat kummalliselta.