Edellisestä postauksesta unohin ihan kokonaan ystävät, jotka pitelevät osaltaan minuakin tässä elämässä kiinni!!!! Kiitos kaikki ystäväni, tiiän että käyttä täällä kurkkimassa; muutki ku "virtuaaliystävät" ;D

Eilen kävin naistenpolilla taas vaivoineni, ja kahden lääkärin voimalla mulle annettiin kaks vaihtoehtoa; leikkaus tai "kuivatus". Tuo kuivatus on sitä samaa mitä on yritetty jo kierukalla ja pillereillä, ja valitsin mielelläni sen (niinkuin lääkäritkin!!) koska leikkaus on aina leikkaus. Endometrioosin kasvua siis yritetään tyrehdyttää nyt tehostetulla hormonihoidolla, ja samalla kuivattaa olemassaolevia kiinnikkeitä sun muita kasvustoja. Diagnoosini on VAIKEA endometrioosi, joten sain ainakin kipujani vastaavan diagnoosin....!!

Maanantaina menen kalliin piikin kanssa takaisin polille. Piikin pitäis vaikuttaa kuukauden, ja sen jälkeen on taas kontrolli. Maha on edelleen hel...tin kipeä, mihinkäpä se siitä...eli sairaslomalla ollaan taas.

Tässäpä vähän kuvia arjestani:

1028778.jpg

Oma suojelusenkelini, ystäväni ihanalta lapselta.

1028788.jpg

Pojan kotitossut -enkeli vierellä!

1028791.jpg

Ja potilastossuni käytössä... näillä mie hiippailen täällä kotona, pyjama päällä. Välillä joudun etsiskelemään tossuja kun ne ihan myttyinä on piiloutuneet peiton mutkaan nukahtaessani päikkäreitä ;) Tossut on aivan ihanan tuntuiset käytössä!!