1. Link to the person who tagged you.
2. Post the rules on your blog.
3. Write six random things about yourself.
4. Tag six people at the end of your post and link to them.
5. Let each person know they've been tagged and leave a comment on their blog.
6. Let the tagger know when your entry is up.

Tällaisen haasteen sain Leenuliiniltä
ja tottahan siihen osallistun :)

1. En ymmärrä paljoakaan englanninkielestä, kuten en tuosta meemin ohjeestakaan, mutta jotain ymmärrän ja "mutu-tuntumalla" menen eteenpäin täällä internetin koukeroissa ;D

2. Olen oikea kotihiiri, tai oikeammin kenties kissa :)  Tykkään olla kotona, lokoisissa vaatteissa, ilman mitään kiireitä tai menoja. Jos minua häiritään kesken parhaimman lekottelun, olen aika kiukkuinen.. Tarvin omaa aikaa, sopivassa määrin, elikkä jos minut jätetään liian kauaksi aikaa yksikseen kotiin, vaikka päiväksi, alan iltasella jo kiukustua siitäkin!! Välillä kyllä tykkään että tulee vieraita, muttei yllättäen kiitos :)

3. Luen paljon, aloitan kirjoja vielä enemmän. Luen kaikenlaista, tietokirjoista uskonnollisiin, omaelämänkerroista dekkareihin, mutta jätän armotta kesken tai loikin kirjan jotakuinkin loppuun jos se ei säväytä. Jos kirja on HYVÄ, se pitää lukea äkkiä loppuun.

4. En käy kapakoissa, ravintoloissa, baareissa... Ennen kävin, tiuhaankin, mutta aikansa kutakin. Enää en viitsi lähteä etes karaoken takia vaikka siitä tykkäänkin, kun aina on kännisiä ölisemässä omiaan, enkä jaksa niitä. Saunasiiderin, vaikka alkoholittoman, saatan ottaa silloin tällöin. Koen asiasta huonoa omatuntoa tuttava- ja ystäväpiirissä, kun "en koskaan lähde minnekään".

5. Pidän musiikin kuuntelusta, ja olen melko kaikkiruokainen. Jari Sillanpää livenä on ykkönen. Kuuntelen mielelläni autossa esim. Gun's N Roses'ia tai Metallicaa, mutta myös Tilkkutäkkiä tai Samuli Edelmanin virsiä tai Paula Koivuniemeä.

6. Hukkaan tavaroita, unohdan asioita....ehkä keskimääräistä enemmän. Päivittäin perheeni pomppii apuna etsimässä lompakkoani, auton avaimia, laukkua, mp3 soitinta (hukassa vieläkin...), käsityölehtiä ym... Tämä ominaisuus on aika rasittava, mutta kuuluu kai luonteeseeni kun en ole siitä pois oppinut. Niin, ja olen vielä aikamoinen sottapytty ;)

En nimeä ketä haastan, mutta toivon että kuusi ensimmäistä loppuun saakka lukenutta kommentoisi ja jatkaisi meemiä, jos ei ole jo tähän osallistunut :D