1469565.jpg

Alottelin eilen illalla laittamaan tänne kuvia kämmekkäistä, jotka on tehty vanhalla pitsimallilla. Samaa mallia on käytetty paljon lapasissa ja villasukissa, kuten myös anoppinikin teki minulle taannoin siniset sukat tällä tyylillä.
Lankana Novitan Wool neliraita, ihana lanka!!

1470064.jpg

Syy miksi homma jäi ihan puolitiehen, oli kuopukseni kamala astmakohtaus. Meillä kun molemmat pojat ovat astmaatikkoja ilman diagnooseja...aina kun testit tehdään, ei oireita saada diagnoosiin asti,  mutta lääkitys on molemmilla ja kohtaukset ihan selviä tapauksia.

Eilen illalla kävin heti töiden jälkeen Kemissä mutkan päivystyksessä, saimme vahvistusta astmaepäilyille, uuden lääkkeen ja hengittelimme spiiralla lääkettä. Pääsimme kotiin, oireet palasivat eikä mikään auttanut. Viimein soitin takasin päivystykseen, ja sinne taas!! Lukuisten avaavien lääkkeiden ja kortisonilääkityksen turvin pääsimme yhden maissa yöllä kotiin, jossa nukkuminen ei oikein vieläkään onnistunut, mutta avaavilla lääkkeillä parjäsimme yön yli...


Mikä tärkeintä, poika voi nyt erittäin hyvin, olemme väsyneitä mutta onnellisia saamastamme hoidosta ja ihanasta hoitajasta ja lääkäristä jotka todella VÄLITTIVÄT ja HALUSIVAT hoitaa ja palvella meitä äärimmäisen hyvin!! Kiitos heille siitä!!

Lähdenkin tästä itse nyt sinne Kemiin jälkitarkastukseen leikkaukseni tiimoilta, sitten töihin ja viideltä kotiin NUKKUMAAN ;)