Soitin tänään lääkärille, kun alkoi tuntua niin toivottomalta odottaa kokeiden tuloksia maanantaihin saakka. En pysty nukkumaan normaalisti, enkä muutenkaan olemaan makuuasennossa ilman että yskin itseni näännyksiin... Kurkku on hirveän kipeä, keuhkoista puhumattakaan.. No, joitakin vastauksia oli saapunut jo lekurille, elikkäs leukosyytit oli koholla (bakteerin aiheuttama tulehdus lääkärin sanoin) ja kuvissa näkyi "merkkejä" poskiontelotulehduksesta edelleen...! Eipä muuta kun taas myrkkyjä syömään, uusi yskänlääke kehiin ja maanantaina katsotaan mihin suuntaan mennään.

Ei passais valittaa, tiedän maailmassa olevan pahempiakin sairauksia, itekki yhen helvetin kokeneena, mutta aina kun omalla kohdalla alkaa päällimmäisenä ajatuksissa olemaan toivottomuus, alkaa oikeasti pelottaa.

Mutta miehän taistelen, ja toivotan tsemppiä kaikille muillekin, minkä asian kanssa sitten taisteletkin :) Ja kiitän vielä näin julkisestikin omaa rakasta äitiliiniäni, elikkäs anoppiani Pirkkoa, että jaksaa auttaa ja tukea minua aina!!!!

2018365.jpg Eikä Jouluunkaan kyllä enää niin kauhean kauaa ole ;)